همه روزه

بردهای مدارچاپی

دسته بندی 

دوره های رایگان

  • ثبت نام کنندگان : 540
  • مدت دوره : 0 دقیقه
  • تعداد ویدئوها : 0
  • اشتراک گذاری :  
همین حالا میتونی این دوره رو خریداری کنی
رایگان
ثبت کد تخفیف

سلام مهندس عزیز؛

در سایت ثبت نام کن (از قسمت آبی رنگ بالا) تا لینک دوره برات ارسال شه و بتونی ازش استفاده کنی.


توضیحات دوره بردهای مدارچاپی : 

در دنیای پر از تجهیزات الکترونیکی ، هر وسیله الکترونیکی دسته که یک یا بیش از یک برد مدار چاپی یا PCB برد در خود جای داده است . آشنایی دقیق با المانها و اجزا مختلف تشکیل دهنده بردهای مدار چاپی برای هر تعمیرکار و طراح و همچنین علاقه مندان به دنیای تکنولوژی الکترونیک از ملزومات است . 

پیشنهاد می شود قبل از خرید دوره های غیر رایگان و نیز پیش از دیدن آموزش های خریداری شده ، این آموزش و آموزش های پایه را حتما ببینید تا با سطح بالای آموزش های پیشرفته مشکلی نداشته باشید .

 در این دوره با مفاهیم پایه ، اصلاحات رایج و تخصصی ، اجزا و بخش های مختلف تشکیل دهنده بردهای مدار چاپی آشنا خواهید شد . همینطور انواع بردهای ساخته شده و نرم افزارهای طراحی PCB معرفی می شود .

توضیحات کوتاه از محتوای هر درس :  

 درس اول: در این درس با مباحثی از جمله : معرفی کلیات بردهای مدار چاپی ، معنای PCB , روش های ساخت و تولید و مراحل آن ، نرم افزار های طراحی بردهای مدار چاپی , بردها و بچه بردها نمایش نمونه بردهای ساخته شده صنعتی شده ، مورد استفاده در خودرو و نمونه های آزمایشگاهی و دانشجویی در اختیار شما علاقمندان قرار می گیرد.

 درس دوم : در این درس با موضوعاتی نظیر روال طراحی بردهای مدار چاپی PCB ‌، نقشه های شماتیکی و نرم افزارهای طراحی این نوع نقشه ها ، نمادهای شماتیکی انواع قطعات الکترونیک آشنا می شوید.

 درس سوم : در این درس با اصلاحات تخصصی رایج در بردهای مدار چاپی ، انواع بردهای الکترونیکی از نظر ساخت آشنا می شوید. 

درس چهارم : در این درس با چاپ سبز یا SOLDER MASK و با انواع آن و ویژگی ها و مزایای استفاده از آن اشنا می شوید . همینطور با لایه سیلک اسکرین (silkscreen) و کاربرد آن نیز اطلاعاتی به دست می آورید.

 درس پنجم : در این درس با ملاقات با انواع بردها با SOLDERMASK ها مختلف . انواع رنگ های مختلف مورد استفاده در لایه soldermask و ویژگی های هر یک آشنا می شوید.

 درس ششم : در این درس با لایه سیلک اسکرین یا SILKSCREEN LAYER که کاربرد آن برای مدارات الکترونیکی ساخته شده و تنوع آن، دلیل استفاده و عدم استفاده از آن در بردهای تولید انبوه . آشنایی با اصلاحاتی نظیر Designator, Part number و ویژگی هایی که لایه سیلک اسکرین به برد میدهد آشنا می شوید .

 درس هفتم : در این درس با لایه سیلک اسکرین یا SILKSCREEN و کاربرد های دیگر آن نظیر ، نمایش نام و نماد سیگنال ها ، طرح های هنری و تبلیغاتی ، نماد های هشدار دهنده ، آدرس سایت و شماره های تماس با سازنده ، استاندارد های اخذ شده برای محصول ، جهت و سمت قرار گیری قطعات و سیگنال های ورودی و خروجی آشنا می شوید.

درس هشتم : در این درس با پد (PAD) در برد های مدار چاپی به طور کامل آشنا می شوید همچنین انواع PADها ، شکل ظاهری ، ابعاد و منبع استخراج مشخصات این ویژگی ها را فرا می گیرید و با FOOTPRINT یا ردپای قطعات و با قلع روی پد و solder paste آشنا می شوید.

درس نهم : در این درس به طور مفصل تر با انواع PAD ها و ویژگی های پدها برای دفع حرارت و استحکام مکانیکی ، خمیر قلع یا چسب قلع ، در مونتاژ های دستی و اتوماتیک و نیز با بررسی بخشی از دیتاشیت ها که ابعاد پدها و پایه ها رو شرح میدهد آشنا می شوید.

درس دهم : در این درس با تست پوینت ،  TESTPOINT یا TP آشنا می شوید همچنین با کاربرد آنها در هنگام تولید و نیز زمان تعمیر برد را درک می کنید . در ادامه آموزش با شکل ظاهری چند مدل TEST POINT مختلف آشنا می شوید .

درس یازدهم : در این درس شما با انواع HOLE یا سوراخ های مته کاری شده آشنا می شوید . کاربرد آنها در مونتاژ قطعات through hole و چگونگی ایجاد و ساخت آنها را می فهمید . تکنیک قلع کاری قطعات مونتاژ dip آشنایی با کاربردهای مکانیکی و الکتریکی سوراخ های روی برد های مدار چاپی در بخش انتهایی دیده می شود .

درس دوازدهم :  در این درس با فیدوشیال , FIDUCIAL و کاربرد آن ها در دستگاه های مونتاژ Pick and place یا ماشین های مونتاژ قطعات  smd ونحوه قرار گیری آنها و انواع آنها معرفی می شود آشنایی با فیدوشیال های محلی (LOCAL) و نیز فیدو های سراسری (GLOBAL) و ابعاد و اندازه های استاندارد و پیشنهادی آشنا می شوید.

درس سیزدهم : در این درس با Via و انواع آن و ویژگی های آن ها و مزیتهای مسیر های عبور جریان بین لایه ها و استفاده از قطعات smd سایز کوچک و بردهای مدار چاپی ابعاد کوچک آشنا می شوید.

درس چهاردهم : در این درس با وایا ، Via و انواع آنها از جمله Through hole via ، وایا سراسری Blind via ، وایا کور شده Stacked via , وایا انباشته  Micro via , وایا خیلی کوچک Staggered via , وایا پلکانی Buried via , وایا دفن شده و آشنایی عملی با هر یک از آنها می پردازیم همچنین این ویدئو شامل اطلاعات خیلی مهمی از انواع وایا ها را شرح میدهد که دانستن آنها برای هر مهندس الکترونیک و تعمیرکار سطح بالا الزامی است که با آن ها اشنا باشد.

درس پانزدهم : در این درس با Trace و route یا مسیرهای جریان در برد های مدار چاپی آشنا می شوید. همچنین با مفاهیمی مثل طول trace یا length ، عرض trace یا width ، ضخامت trace یا thickness ، فرمول محاسبه جریان عبوری از trace ، درک مهمترین track های موجود در بردهای مدار چاپی به طور کامل آشنا می شوید.

درس شانزدهم : در این درس با نحوه ایجاد بردها در لایه مسی و آشنایی تکمیلی با مفاهیم trace ها در این ویدئو با نمونه های عملی ساخته شده از بردهای مدار چاپی آشنا می شوید . همچنین ضخامت مسیرها و عرض مسیرها ، مسیرهای فیوزی ، طرح های پیش از ساخت PCB ها مطالب مفید و جامعی هستند که در این ویدئو خواهید دید.

برای ثبت دیدگاه باید ابتدا وارد حساب کاربری خود شوید.

دیدگاه کاربران


  • محمد اشکو

    یکشنبه, 26 دی 1400

    خدا خیرت بده مهندس

    • ایسیوبانک

      یکشنبه, 02 مرداد 1401

      سلام خواهش میکنم دوست عزیز موفق باشین

    • ایسیوبانک

      چهارشنبه, 25 آبان 1401

      سلام دوست عزیز ممنون بابت محببتون امیدوارم موفق باشین